Nätdejting för kulturintresserade


Asma 21 bild år
Namn: Asma/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 69

Om du har ett rum nära där du bor kan du ordna en utekväll för en massa människor. I dessa sammanhang ses tydliga tecken på att könspolariseringen förstärks.


Ebbe 25 bild år
Namn: Ebbe/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 66

Nu snor jag denna tråd och vill berätta vilka konstiga typer det finns där ute :) Har pratat till och från med en kille (vi kallar han F), träffat han en gång och sen bara pratat över nätet och sms. Människan är inte gjord för att vara själv.


Ryan 31 bild år
Namn: Ryan/ Ålder: 31 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 50

Det går också att chatta med andra singlar i vår chat. Första gången vi dansade ute tsm fick han reda på det, och jag var övertygad om att få kalla handen (var ju ändå en 7-årig skillnad).


Penny 30 bild år
Namn: Penny/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 170/ Vikt: 64

Men i Sverige är det ju tyvärr så att man inte gärna ska sticka upp, förklarar Knutsen. Det är nog få personer som aldrig funderat över vilken klädsel som passar bäst på en första dejt.


Tore 27 bild år
Namn: Tore/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 61

Min första tanke är att detta är något som man blivit uppfostrad att tycka. Sen tillåter det mig att vara bitter och ohålsosam också.


Lilly 28 bild år
Namn: Lilly/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 63

Vildblomman skrev 2009-11-09 19:15:50 följande: äldre män, vet ju oftast hur man tillfredställer en kvinna :)så min fråga är ju hur hittar man en seriös kk som är lite äldre. Myten om att äldre kvinnors slemhinnor inte är lika mottagliga som yngres för könssjukdomar är seglivad och jag hör kvinnor då och då upprepa den, men i dag vet jag att det knappast stämmer.


Mattias 39 bild år
Namn: Mattias/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 167/ Vikt: 64

Förutom att jag söker egenskaper som social, smart, rolig, påhittig och omtänksam så har jag dessutom varit så fräck att jag skrivit vad jag föredrar utseendemässigt. Detta har gjort att det har tillkommit en mängd dejtingsajter, en del bättre än andra.


Teodor 39 bild år
Namn: Teodor/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 157/ Vikt: 72

Det år gratis att bli medlem, och du blir medlem på en gång! Kommunikation vid nätdejting Netikett på singelforum och chattsidor Vi har skrivit denna artikel för att berätta om vilka seder och bruk som numera är normala på dejtingforum och chattsidor, för att hjälpa dig att undvika de största fallgroparna.


Carolin 38 bild år
Namn: Carolin/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 179/ Vikt: 60

Många nätter har Farid legat vaken i sin säng och gråtit. Ni är ett par som själva väljer utifrån er tillsammans.


Zara 32 bild år
Namn: Zara/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 154/ Vikt: 66

Slava P: Vem tror du vinner Eurovision songcontest 2011 förutom dig själv. Jag vill absolut ta det lugnt och aldrig någonsin rusa in i ett förhållande, men är det så att min dejt absolut måste skaffa barn, vill jag gärna veta det redan från början.


Dania 18 bild år
Namn: Dania/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 64

Personen som jag trodde att jag en dag skulle skaffa barn med och gifta mig med låmnade mig denna gång får en annan kille. Jag är singel och jag älskar det.


Vilhelm 32 bild år
Namn: Vilhelm/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 53

Människor som söker en affär för att de vill kunna leva ut sin lust igen. Träffa ryska kvinnor som söker svenska män.


Gustaf 20 bild år
Namn: Gustaf/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 168/ Vikt: 68

Learn to shoot videos with DSLRs. Därför gav hon sig iväg på en tre månaders lång resa runt jorden för att pröva lyckan på annat håll.


Izabella 20 bild år
Namn: Izabella/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 63

Detta värde är lågt och motsvarar närmast kroppen hos en fotomodell. Inte undra på att så många fårhållanden spricker.